Ny månad, nya leksaker

Nu har det gått en dryg månad sedan jag började testa Bundling, en tjänst där man lånar leksaker för X kr/månad beroende på hur många leksaker man vill ha varje gång. Läs mer genom att klicka här.

En vecka innan det var dags att byta leksaker fick jag ett mejl med en påminnelse, och så kunde jag boka datum om tid som passade mig. På avtalad tid kom samma kille som förra gången med en ny låda, samtidigt som han tog den gamla med sig. Väldigt smidigt – och trevligt att möta en människa på detta vis. 🙂

Favoritleksakerna är Bundlings pussel som läggs i ”lager” i stället för platt som en pannkaka. De har sonen byggt flera gånger om.
Tycker den här idén med att låna leksaker, istället för att köpa, är så bra. Själv kommer jag inte att ta så många nya lådor – det finns lite för få leksaker för den åldersgrupp som mina barn är i (7-9 år), men jag skulle verkligen rekommendera den här tjänsten till den som har yngre barn.

Man kan också lägga ner egna, överblivna träleksaker i lådan – så hyrs de ut till andra barn som inte hunnit tröttna på dem. Och så får man pengar för varje gång de hyrs ut. Jag ska upp på vinden och leta, tror jag har en del som skulle kunna passa åtminstone yngre barn…

Läs mer:
https://bloggar.husohem.se/veckanseko/lana-leksaker-hos-bundling/
www.bundling.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.