7 tips: C-vitaminboosta med doftljus!

”Orange Amber”, Kobo. Jag som är en sucker för fina förpackningar skulle kunna förföras bara av den. Gjort av GMO-fritt sojavax, 415 kr, hos Åhléns.
”Hallondröm”, The Friendly Home. Handgjort ljus av miljövänligt sojavax. Doftoljan består av 50 procent eterisk olja och 50 procent parfymolja. 189 kr hos The Friendly Home.
”Patchouli & apelsin”, Hing. Doftljus baserade på miljövänlig rapsvax och dofterna är ekologiska eteriska oljor. Veken i mitten är gjort i hållbart trä. 279 kr, hos Naturligtsnygg.se.
”Purifying Orange & Lemongrass”, Harmony Home Organic. Handgjorda ljus av GMO-fritt sojavax. 335 kr, hos Harmony Home organic.

De tända ljusens tid är nu! Nu vill jag inte påstå att C-vitamin kan sprida sig i luften och in i kroppen när man tänder dem. Men jag tänker att det aldrig är fel med lite C-vitamintema både när det gäller det man äter och använder i hemmet just nu.

Därför har jag valt ut några ljus med doft av fräsch frukt och bär, som förhoppningsvis kan sprida både glädje och värme – och välmående – nu när höstrusket är på riktigt. Rätt vad det är kanske de förebygger någon av de obligatoriska höstförkylningarna också! 😉

Doftljus c vitamin ekologiska sojavax

”Happiness”, Mirins. Tillverkad av sojavax och eteriska oljor som söt apelsin, mynta och rosengeranium. 279 kr, hos Medvetna.se.

”Blueberry & Vanilla”, Manic Organic. Blåbär är fullproppade med c-vitamin! Sojavaxljus, handtillverkade i Sverige. 155 kr, hos Littleeco.se.

 

”Jasmin & Apelsin” m fl, Terrible Twins. Ljus av vegetabiliskt vax och med doft av eteriska oljor. 159 kr, hos Terrible Twins.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.