Veckans vardagsvego: Supersnabba crêpes med spenatfyllning

Eller crepes och crepes förresten… när jag har riktigt bråttom köper jag färdiggräddade pannkakor och rör ihop själva fyllningen bara. Så gott och så enkelt!

Supersnabba crepes med spenatfyllning
4 port

8 färdiggräddade pannkakor
140 g bladspenat
2 dl Crème fraiche gourmet fetaost & soltorkade tomater
ev 5-6 soltorkade tomater, klippta i strimlor
2 dl naturell keso
1 dl riven ost

Sätt ugnen på 225 grader.
Ta bort de grövsta ”stammarna” från spenaten och klipp eller riv i mindre bitar.
Blanda ihop med crème fraîche och keso samt ev soltorkade tomater. Fyll pannkakorna med spenatblandningen och rulla ihop. Strö riven ost över.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter, tills rätten fått fin färg. Servera med en matig sallad, gjord på exempelvis salladskål.

Fler supersnabba rätter:

Veckans vardagsvego: Nektarin- och halloumisallad

Veckans vardagsvego: Morotspasta med ruccola och valnötter

Veckans vardagsvego: Grön ärtsoppa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.