Test: Dr Hauschkas läppstift ger höstens hetaste läppar

Jag har gillat Dr Huschkas produkter ända sedan tiden jag jobbade på tidningen Hälsa – vilket är över 7 år sedan nu (vart tar tiden vägen!).

Trots dåvarande pojkvännens protester mot rosendoften som finns i många av produkterna (han tyckte det var en tantdoft), stod jag på mig och använde dagligen ”Rose Day Cream”. Älskar även deras ”Bronzing Tint” som ger ansiktet fantastisk lyster på ett naturligt sätt.

Därför blev jag nyfiken nu när företaget givit sig in i make up-världen. Och eftersom röda läppar är hett i år tänkte jag att jag ger mig på den mest intensiva nyansen! Vilket känns lita vågat när man, som jag, knappt använder läppstift alls (living on the edge… ;-)).

Dr Hauschka Lipstick 11 Amaryllis: Det gäller att hålla tungan rätt i mun, för en sådan här intensivt varmröd färg ger inget utrymme för felsteg. Minsta darr på handen ger skeva läpplinjer. Men där hjälper konsistensen på läppstiftet till – den är krämig, men inte kladdig, och vårdar läpparna. Läppstiftets kulör är helt fantastisk: Varm, djupröd, aningen skimrande. Den karaktäristiska rosdoften finns där, men ganska diskret. Ett lager räcker för att ge intensiv färg, och läppstiftet sitter väldigt bra. Det här kommer jag absolut att använda på höstens fester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.